Toplantıda, 24 Haziran seçim sonuçları masaya yatırıldı. Toplantı öncesinde açıklama yapan CHP il başkan Vekili Hakkı Güney şunları söyledi;

''İLÇE BAŞKANLARIMIZDAN RAPORLARI ALDIK ''

"Bizim geçen hafta yapacağımız ilçe başkanları toplantısına bugün kararını aldık. İlçe başkanlarımızın hazırladığı raporlar var ve bu raporları tanzim ederek ona göre hareket edelim istiyoruz. Şimdi sağ olsunlar tüm ilçe başkanlarımızdan raporlar aldık, bunların değerlendirmeleri yapacağız.''

''PARTİMİZDE BİR DAHA KURULTAY OLMAZ''

CHP'de yaşanan Genel başkanlık çekişmelerini değerlendiren Hakkı Güney, ''Bu genel merkezimizin bir sürecidir ve bunu takip etmek zorundayız. Biliyorsunuz üç ay önce bir kurultay yaşamıştık ve şimdi bunun tekrarı girilmez. Biz genel merkezimizden gereken tebligatları bekliyoruz ve ona göre zaten hareket ediyoruz'' dedi.


İYİ PARTİ KENDİ YOLUNA GİTTİ

İyi partinin millet ittifakından ayrılmasını değerlendiren Hakkı Güney, ''İYİ Partinin ittifaktan ayrılması tabi onların kendi düşünceleridir. Yollarında nasıl devam edecekler ne yapacaklar tabi kendi kurumları buna göre bir değerlendirme yapmışlardır. Biz Cumhuriyet halk Partisi olarak kendi işlerimize bakacağız'' Şeklinde konuştu.

''YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ''

Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Güney şöyle dedi;
''Zonguldak'ta yerel seçimler anlamda çalışmalarımıza başladık ve ona göre de tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Artık önümüzdeki süreçte program bunlar dahilin de arkadaşlarımı bul seçim Stardın da nelere dikkat edeceğimizin konuşmalarını yapıyoruz. Bu yönde de yine Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde iktidarda iddialıyız. Ve ona göre de tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Zonguldak'ımıza hayırlı olsun'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi