Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe'nin kuruluş yıldönümü olan 1907 kuruluş yıldönümü Zonguldak'ta da kutlandı. "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" etkinlikleri kapsamında Zonguldak'ta bulunan Fenerbahçe taraftarları Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nde büyük bir organizasyon gerçekleştirdi. Fenerbahçe'ye gönül veren çılgın taraftarların bir araya geldiği gece boyunca Fenerbahçe marşları okundu, tezahüratlar yapıldı. Çılgınca eğlenen Zonguldaklı Fenerbahçe taraftarları gönül verdikleri takımları Fenerbahçe sevgisini bir kez daha gösterdiler. Yaklaşık 150 dolayında Fenerbahçe taraftarının bir araya geldiği gecede yerel sanatçı Yaşar Şengül de söylediği birbirinden güzel parçalarla Fenerbahçeli taraftarları coşturdu.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" kutlamaları sonunda Gazeteciler Cemiyeti önünde yakılan meşaleler geceye müthiş bir görsellik kattı.

KARANFİL: "BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ"

Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Levent Karanfil tüm Fenerbahçeliler adına yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "19.07 kuruluş, yıldönümü nedeniyle Zonguldak'ta yaşayan Fenerbahçe taraftarları bir araya geldik. Böyle güzel bir anı hep birlikte yaşayalım dedik. Hepimiz gönül verdiğimiz sarı-lacivertli renkler için bir araya geldik. Elele verip daha günler yaşayacağız. Ali koç Başkanımız yeni sezon öncesinde nokta transferler yapıyor. Başkanımızın taraftarın sesine kulak vereceğine inanıyorum. Başkanımız da tribünden gelen bir isim. Bu sezon başarılı olup şampiyonluğa inanıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi