Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Perşembe Belediyespor Pazar günü Akınspor ile karşı karşıya gelecek. Lige ilk iki maçını kazanarak 6 puanla başlayan siyah-beyazlı ekip ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı grafik çizerek şampiyonluk yolunda önemli yara aldı. Lider Gelikspor'un 8 puan gerisinde kalan Perşembe Belediyespor yeniden toparlanarak galibiyet serisine başlamak istiyor.

SON MAÇTA FARKLI YENİLDİ
Perşembe Belediyespor Ereğli deplasmanında geçtiğimiz hafta karşılaştığı Yenimahallespor maçında beklemediği yenilgi ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip bu maçtan 4-0 gibi ağır bir yenilgi aldı.

AKINSPOR KARŞISINA TEMKİNLİ ÇIKACAK
Akınspor ile Pazar günü sahanda oynayacak olan Perşembe Belediyespor Çaycuma Sentetik sahada 14.00'da karşılaşacağı Akınspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin son sırasında bulunan rakibi karşısında sahaya temkinli çıkacak olan Perşembe Belediyespor alacağı galibiyetle ligde yeniden zirve mücadelesi verecek.

Perşembe Belediyespor bu kritik maç öncesinde 14 puanla 5'ncı sırada bulunurken rakip Akınspor ise ligde yalnızca 4 puan toplayabildi, son sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi