Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Turpcu yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sizlerin değerli aileniz ve sevdiklerinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

2017 yılı ülkemiz için iç ve dış politikada yapılan büyük hatalar ve bunun ülkemize yansıyan olumsuzluklar başta olmak üzere adalet, demokrasi, eğitim, ekonomi ve bilim alanında çöküş yaşanan bir yıl oldu. Kadına yönelik şiddet, yoksulluk, işsizlik, toplumsal ayrışma ve gerilim siyasi kutuplaşmanın zirveye tırmandığı bu yılda emperyalizmin Ortadoğu'daki planları da ara vermeden devam ediyor.

Tablo karanlık görünse de ülkemizin geleceğine dair asla umutsuz ve karamsar değiliz. Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerleri ve büyük Önder Mutafa Kemal Atatürk'ün ilke ve hedefleri barışın, adaletin ve özgürlüğün yaşandığı güzel günlere ulaşmamızın anahtarıdır.

2018 yılının aydınlığın, çoğulcu ve katılımcı demokrasinin, adaletin, barışın, özgürlüğün, hukukun üstünlüğünün, layık ülkesinin ve kuvvetler ayrılığının gerçek anlamını bulduğu, işsizliğin, yoksulluğun son bulduğu, herkesin iş, aş sahibi olduğu, tüm sıkıntıların geride kaldığı bir yıl olması temennisiyle Zonguldak' a, ülkemiz ve tüm vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk getirmesini ve güzel yarınların başlangıcı olmasını diliyorum. En içten sevgi ve saygılarımla..."

Editör: Pusula Gazetesi