Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Ereğli Belediyespor bünyesine yeni yıldızlar kazandırmak ve geleceğini garanti altına alabilmek için her yıl geleneksel hale getirdiği yaz futbol okuluna start verdi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın da katıldığı açılış töreni Beyçayırı Stadı'nda gerçekleştirildi. 6 ile 15 yaş arasında yaklaşık 150'ye yakın sporcunun katıldığı yaz spor okulunda bu sayının ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

Ereğli Belediyespor yaz futbol okulu 27 Temmuz tarihinde sona erecek, bu süre içinde haftanın 3 günü futbol eğitimi verilecek. Yaz futbol okulu sonunda yetenekli görülen futbolcular Ereğli Belediyespor'un alt yapısına kazandırılarak alt yaş gruplarına dahil edilecek.

İLGİ BÜYÜK, SAYININ ARTMASI BEKLENİYOR
Ereğli Belediyespor Kulübü tarafından yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz her yıl olduğu gibi bu yılda Futbol Yaz Okulu açtı. 18 Haziran -27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve yaşları 6 ila 15 arasında değişen genç yeteneklerin kayıt yaptırdığı Yaz Futbol Okulu bugün başladı. Futbol Yaz Okulu'nun startını Belediye ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Uysal verdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:00 ila 12:00 saatleri arasında düzenlenen Yaz Futbol Okuluna kayıtlar, hafta boyunca Kışla Spor Tesislerinde devam edecek. Futbol okuluna ilişkin ayrıntılı bilgi 323 07 57 ve 323 72 11 numaralı telefonlardan edinilebiliyor"

Editör: Pusula Gazetesi