Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu 'Yeni Yıla Merhaba' konseri düzenledi.

Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konsere; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt ve çok sayıda müziksever katıldı.

Şef Levent Özger yönetimdeki topluluğun Başkanı Hamza Başören yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi; " Sevgi ve sesinin tınılarını, tüm insanların yüreğindeki sevinci, hüzünlerin dostlukların sevineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık ve mutluluk dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Toplumumuza maddi manevi destek esirgemeyen başta Bülent Kantarcı ve çalışanlarına, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi müdür ve çalışanlarına, ayrıca topluluğumuzun kuruluşundan bu yana hizmet veren idarecilerime şahsım ve topluluğum adına teşekkür ederim".

Sunuculuğunu Nergis M. Eroğlu'nun yaptığı konserde birbirinden seçkin 21 eser soro ve koro halinde seslendirildi. Yoğun ilginin olduğu konserde vatandaşlar koroyu ve performansı ile göz dolduran Şef Levent Özger'i ayakta alkışladı.

Konser sonunda koro elemanlarını tebrik Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Şef Özger'e çiçek takdim ederken; "Hepimizi geçmiş yılda ki kötülüklerden arınmamızı ve yeni yılda hep güzel şeylerle karşılaşmanızı diler, yeni yılını kutlarım" dedi.

Safranbolu, Devrek, Kilimli, Bartın, Karabük Türk Müziği korosu elemanları da konsere katılanlar arasında idi.

Editör: Pusula Gazetesi