Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 27 Ocak tarihinde İnegölspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devat etti.

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref idmanın ardından açıklamalarda bulundu. Şeref, "İkinci yarının ilk maçını sahamızda İnegölspor ile oynayacağız. Her maç olduğu gibi İnegöl maçı da çok önemli. Nasıl başlarsak öyle gider derler ya; inşallah iyi başlayıp, iyi gideceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla beraber iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Antrenmanlar, taktikler çok iyi ama bunu maça yansıtabilmek önemli. Mücadelede zaten problem yok. İnşallah arkadaşlarımız dediklerimizi en iyi şekilde uygularlar. Uyguladıklarında İnegöl maçını kayıpsız geçeceğiz diye umuyoruz.

İlk yarıda ki kadroya baktığımız zaman, yüzde 100 kaliteli futbolcu dediğimiz sayı oldukça az. Yüzde 70-75'lerde oyuncu kalitemiz vardı. Giden oyuncularımız oldu. Transferler yapıldı ama biz başkanımızla 'Transferi, transfer yapmak için yapmayacağız' dedik. Transferleri, direkt bize etki edecek, kaliteli oyuncuları alacağız dedik. Gerçekten de bize güç kattılar. Performanslarına bakacağız. Bazıları kamptan geldiler. Onlarla birlikte iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum"