Zonguldakspor'un 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mamak FK'dan transfer ettiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Rıdvan Bingöl idman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Takımla birlikte dün idmanlara başlayan Rıdvan Bingöl, Fener Sahası'nda yapılan ve 1,5 saat süren idmanda takım arkadaşları ile çabuk uyum sağladığı gözlendi.

İdmanı Eyüpspor'dan tansfer edilen bir diğer transfer stoper Muhammet Yeşil ve Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir idmanı saha dışından izledi

"İNEGÖL'Ü YENMEK İSTİYORU"

Yeni transfer Rıdvan Bingöl İnegölspor'u yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini belirterek "Büyük bir camiaya geldim. Hedeflerimizi de biliyorum. Alt sıralardan orta sıralara doğru yükselmemiz gerekiyor. Bu hafta iyi bir galibiyetle çıkışımızı sürdüreceğiz." dedi.

"HAZIR GELDİM"

Takıma hazır geldiğini belirten Rıdvan "İnegölspor maçına hazır gibiyim. Taraftarlarımız da beni hoş karşıladılar. Bu takımda kalıp, oynamak istiyorum. Zonguldakspor ile ilgili hedefim ise, bu sene zor olur ama seneye kaldığımız takdirde her şeyin daha iyi olması ve üst sıralarda tamamlamak. Yarım sezonluk sözleşme imzaladık ama 1-2 sezon daha burada kalmak istiyorum." dedi.