Zonguldakspor'un yeni transferi Reşo Akın takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Kondisyoner Barış Şeref nezaretinde yoğun bir tempo ile çalışan Reşo Akın biran önce takıma katılmayı sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek Zonguldakspor taraftarını çok yakından takip ettiğini söyledi. Reşo'ya idman sonrasında Masör İsmail tarafından masaj yapıldı.

"FETHİYE MAÇINDA TAKIMLA OLMAK İSTİYORUM"

Reşo idman sonrasında yaptığı açıklamasında "Sakatlığım geçmek üzere. Alanyaspor da iken Alanya'da tedavim devam ediyordu. Takıma katıldım hafif sakatlığım var işte onu atlatmaya çalışacağım. Eğer sakatlığımı atlatırsam Fethiyespor karşısında Şenol hocam şans verirsem inşallah takımın yanında olmak istiyorum." dedi.

ZONGULDAKSPOR VE ADANA DEMİRSPOR KARDEŞ TAKIM

Reşo taraftara övgü yağdırarak "Zonguldakpor köklü bir camia. Zonguldakspor'un taraftarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben de Adanalıyım Adana Demirspor taraftarından dolayı biliyorum kardeş takımlar. İnşallah her şey çok iyi olacak ve takım arkadaşlarımla Zonguldakspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

"KONYA MAÇINDA ŞANSSIZDIK"

Reşo "Anadolu Selçuk maçını izledim takımın yanındaydım. Çok gol pozisyonuna girdik. Aslınsa bizim için iyi bir yandan çünkü gol pozisyonuna girmek.Bir takım için çok önemli ama bir şansızlığımız vardı. İnşallah o şansızlığımızı Fethiyespor kırıp çıkışa geçeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi