Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

2 sezon önce Zonguldakspor'a gelen ve takımın en güvenilen isimlerinden olan stoper Hakan Çevik, tecrübeli ile 2 sezondur takıma büyük güç kattı. Sakat ve cezalı olduğu maçlarda yokluğu hissedilen Hakan Çevik aynı zamanda takımı yönlendiren ve saha içinde motive eden, sorumluluk alan bir futbolcu görüntüsü ile teknik heyetin de içerdeki yardımcısı konumunda oldu.

GÖZLER YİNE HAKAN ÇEVİK'TE OLACAK
Geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren Hakan Çevik'e 2021-2022 futbol sezonu öncesinde Zonguldakspor yönetim kurulu sözleşme yenileme teklifinde bulundu. Her iki taraf da orta yolu bulurken Hakan Çevik yeni sezonda da Zonguldak Kömürspor forması giyecek.

TAKIMIN KAPTANI VE LİDERİ

İdmanlarda takıma liderlik yapan tecrübeli stoper Hakan Çevik, Sinan Ören'in yokluğunda geçtiğimiz sezon takım kaptanlığını da üstlenmişti. Yeni sezonda tekrar Sinan Ören ile anlaşılamaması halinde Zonguldakspor'un yeni kaptanı Hakan Çevik olması bekleniyor.