TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Cahit Terzi nazeritinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanlarda futbolcuların oldukça hırlı ve azimli oldukları gözlendi.

Futbolcular ısınma hareketleri ile başladığı idmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. Zonguldakspor'da takıma katılan golcü futbolcu Okan Eken Antrenör Barış Şeref nezaretinde düz koşu yaptı.

Futbolcular yeni sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

ONUR ERİŞ: "ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ"

Zonguldakspor ile 2020 yılına kadar sözleşme yenileyen Onur Eriş "Yeni sezonda iyi bir takım kurduk. İnşallah şampiyon olmayı hedefliyoruz. Ama şampiyon olamasak da play-off a kalmayı İstiyoruz. Bu düşünce içerisindeyiz İnşallah hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız" dedi.

MUSTAFA SÖYLEMEZ: "İNŞALLAH İYİ SOZON OLUR"

Zonguldakspor'un genç kalecisi Mustafa Söylemez ise "Tabii ki herkesin düşüncesi şampiyonluk. İnşallah bu sene şampiyon olacağız olamasakta play offa kalmayı planlıyoruz. Yeni bir takım kurduk yeni transferlerimiz var. İnşallah iyi bir sezon olur" dedi.

BERKAY ÜNLÜ: "ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ"

Zonguldakspor'un genç futbolcusu Berkay Ünlü de "Yeni arkadaşlarımızla Üst sıralara oynamayı planlıyoruz.Öncelikle hedefimiz şampiyonluk. Hayırlısı olsun İnşallah iyi bir sezon olur" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi