Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner yeni sezon öncesinde Kızılcahamam ve Bolu kamplarının takım açısından çok yararlı geçtiğini belirterek sezona iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımda transfer yapılması gereken bölgeler olduğunu belirten Başkan Caner Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in transferi takip ettiğini ve eksiklerin giderileceğini söyledi.

Deplasmanda sezonun ilk maçınoyanaycakları Altay'ın güçlü bir rakip olduğunu belirten Başkan Caner "Altay geçen sene kadrosunu koruya disiplinli, bir takım. Zor bir maç olacak. Ama inşallah puan ya da puanlar bizimle beraber olur. Sezona iyi bir şekilde başlarız. Taraftarımızın bizi sevenlerin yüzünü güldürürüz. Amacımız galibiyetle başlamak" dedi.

"KOMBİNELERE GEREKEN İLGİ YOK"

Her yeni yıl öncesinde gelir amaçlı bastırılan takvimlerde olduğu gibi Kombine kartlarda da bekledikleri ilgiyi görmediklerini belirten Caner "Camia Takvim olayında ki sessizliğini kombine kart satışlarında da sürdürüyor. Bizim gitmemiz önemli değil insanların bize ulaşması lazım. Kombine satışlarımızı basın yolu ile duyurmamıza rağmen ilgisizlik devam ediyor. Şurada maçların başlamasına 1 hafta kaldı. Kombine satışlarında daha yarısına bile ulaşamadık. İnşallah bundan sonra gereken ilgi gösterilir. Beklentimiz bu yönde." Dedi.

"AŞ'Yİ SENEYE ERTELEDİK"

Yönetim olarak AŞ'ye geçmeyi planlamıştık. Yönetici arkadaşlarımızın çoğunluk kısmı uygun görmedi. Bazı mali yönden endişeleri oldukları için bir daha ki seneye bıraktık. Bir daha ki sene inşallah A.Ş'ye geçmek isteyen bir yönetim anlayışıyla bu konuyu halledeceğiz. Bu kulüp açısından çok daha yararlı olacak" dedi.

"AHMET ÇINAR VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Caner " Valimiz Ali Kaban'ın sonra yeni Valimiz Ahmet Çınar'ın da bizlere özverili davranması sevindirici. Göreve geldiği günden beri Zonguldakspor'un yanında olan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Zonguldakspor için çok büyük çalışmaların içerisinde Zonguldak'ta ki işadamlarına çağrıda bulanarak Zonguldakspor'un maddi manevi yanlarında olmalarını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak. Yeni sezona yeni umutlarla giriyoruz"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi