TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor 2018-2019 futbol sezonun ilk idmanını bugün yapacak. İç ve dış transfer çalışmalarının büyük bölümünü halleden kırmızı-lacivertli yönetim, teknik patron Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda gündemde olan forvet, kanat oyuncusu ve orta saha oyuncularının transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyor.

İLK 7 GÜN ZONGULDAK'TA ÇALIŞACAKLAR

Zonguldakspor yeni sezonun ilk idmanı için 17.00'da Kozlu Belediyespor tesislerinde bir araya gelecek. 7 gün sürecek olan Zonguldak çalışmaları için Kozlu Belediyespor'un kulüp tesislerini kullanacak olan kırmızı-lacivertli ekip idmanları ise Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapacak. Günde çift idman yapacak olan Zonguldakspor ilk idmanını 17.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirecek. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde yapılacak idmana iç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcuların tamamının katılması bekleniyor.

İLK ETAP KAMP KIZILCAHAMAM'DA

Yönetim bir taraftan da dış transferde çalışmalarına devam edecek. Zonguldakspor 7 günlük çalışmanın ardından ilk etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam Çam Hotel'de kampa girecek ve burada 12 günlük kampta günde çift idman yapacak, 2 veya 3 de hazırlık maçı oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi