Kadın, erkek, çocuk sezonun en şık modellerinin sergilendiği 2018 kış koleksiyonu ile sımsıcak bir kış mevsimi yaşatıyor.

Erkek bot koleksiyonunda yeni sezon botlar tarz sahibi erkeklerin kalbini çalıyor. Siyah ve kahverengi renklerde olan erkek bot modelleri, cool bir tarz sunarken, konfor vaat ediyor. Deri ceketle, şişme montlar ve kumaş pantolonlarla bile kombinlenebilen erkek bot modelleri erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Zımba ve toka detaylarıyla tüm beylerin özgüven dolu adımlarla buluşturuyor.

Kadın bot koleksiyonunda ise yükselen bir trend olan bileğe kadar uzanan botlar kombinlerinize kusursuz bir şekilde eşlik edecek. Zincir, zımba detaylı rocker stili botlar ise dikkat çeken modeller arasında. Son yıllarda popülerliğini koruyan urban kovboy modelleri de cool bir hava katıyor. Özellikle yeni sezonda ön plana çıkan püsküllü kadın bot modelleri de koleksiyonumuzda yer alıyor. Püskül detaylı süet görünümlü bayan bot kahve tonlarıyla şıklığınızın habercisi. Püsküllü botlar şık bir stili topuklu ayrıntıları ile yansıtıyor. Feminen bir hava yaratmak için, etek ile kombin yapabilirsiniz. Püskül detaylı bayan bot modelleri ile ofiste, arkadaşınızla sinemaya gittiğinizde, özel bir akşam yemeğinde veya doğum günü partisinde, nerde olursanız olun farklı kombinler oluşturabilmeniz mümkün. Yeni nesil çocuklara rahat ve özgür bir tarz sunan çocuk bot koleksiyonunda kürk, taş, zımba, zincir gibi göz alıcı detaylar bulunuyor. Karlı havalar için kar botları da kalın tabanları ve ayakları sıcacık tutan kürk detaylarıyla kışın zorlu hava şartlarına ayak uyduruyor.

Kışın ayaklarınızı sıcacık tutacak yeni sezon erkek, kadın,çocuk bot ve çizmelerine sahip olmak için geç kalmayın. Ünlü markaların dayanıklı bot ve birbirinden şık çizmelerini cazip fiyatlarla satın almak için www.dalkilicspor.com.tr adresin ziyaret edin.

Editör: Pusula Gazetesi