Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın özellikle son yıllarda gençlere yönelik yatırımlarını hayata geçiren Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri yaptıkları etkinliklerle gençlerin geleceğine yön veriyor, geleceklerini aydınlatmaya devam ediyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök ve Gençlik Merkezi liderleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Hakan Yüksel'in makamında gerçekleştirilen toplantıda Zonguldak gençliği için yeni projeler üretildi, projeler üzerinde detaylar görüşülüp hayata geçirilmesi için fikir birliğine varıldı.

Geçmiş dönemlerde yapılan sayısız projeler Zonguldaklı gençlerin gelişiminde büyük rol oynarken, gelecekte de bu projeler daha da çoğaltılıp geliştirilmesi planlanıyor.

GENÇLER DAVET EDİLDİ

Gençlik Merkezi'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "İl Müdürümüz, Gençlik Merkezi Müdürümüz ve Gençlik Liderlerimizle yapacağımız yeni projeler ve faaliyetlerle ilgili toplantımızı yaptık. Projelerimize dahil olmak isteyen tüm gençleri bekliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi