Firma 50 yılı aşkın süredir korniş ve perde rayı olarak adlandırılan ve perdelerin üzerine asıldığı ürünlerin üretimini yapıyor. Uzun yıllardır sektörde yer alan firma geçmişten günümüze kadar bu alandaki lider firma olarak varlığını sürdürüyor. Tercih edilirliğinin etkisiyle de teknolojiye uyum sağlayan firma yeni nesil perde raylarının üretilmesini sağlıyor. Bu sayede kişilerin geçmişten beri zorlandıkları perde takma işlemlerinin daha kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

Perde Rayı Çeşitleri

Firmanın kişilerin rahat kullanılabilmesi amacıyla ürettiği yeni nesil perde rayları pvc ve alüminyum malzemelerin kullanımıyla üretiliyor. Ayrıca bu raylar kişilerin zevklerine hitap edecek farklı çeşitlerde de üretiliyor. Firmanın perde rayı çeşitli kolay perde asma rayı, konfor ve safir gibi çeşitlerde bulunuyor. Ürün çeşitlerinin tamamı kaliteli ve kullanışlı ürünler oldukları için evin pek çok alanında bulunan perdeler için tercih edilebiliyor.

Safir Perde Raylarının Özellikleri

Firmanın üretimini yaptığı perde rayı çeşitleri arasında safir perde rayları da bulunuyor. Safir perde rayları daha çok şık bir görünüme sahip kornişlerinin olmasını isteyenlere hitap ediyor. Safir perde rayları beyaz, wenge ve ceviz renklerinde bulunuyor. Safir perde raylarına aynı zamanda dekoratif kapak eklenerek pencere ve perde görünümünün şık bir hale getirilmesi sağlanabiliyor. Bu perde raylarında pano bulunuyor ve pano kişilerin isteğine göre farklı renklerde boyanabiliyor. Kişiler isterlerse safir perde raylarını pencere üstlerine ve duvarlara asarak kullanabiliyorlar. Rayın duvara uzun gelmesi durumunda ise kolay bir şekilde kesilerek duvara uygun hale getirilebiliyor.

Yeni Nesil Perde Rayı Ürünlerinin Özellikleri

Firma kişilerin zorlandığı ve takmaktan kaçtıkları perdelerin kolay bir şekilde takılmasını sağlamak amacıyla perde raylarının üretimini sağlıyor.

Firmanın üretimini Kocaeli'deki tesisinde yaptığı perde raylarının özellikleri arasında şunlar yer alıyor;

  • Kolay bir şekilde kullanılabiliyor.
  • Perde asmak için köşe arayışına ve köşenin boşaltılmasına gerek kalmıyor.
  • Yeni nesil kornişler sayesinde perde ortadan takılabiliyor.
  • Perdenin yanlış bölüme takılması durumunda eski usul kornişlerdeki gibi perdelerin tamamının çıkarılmasına gerek kalmıyor. Çünkü firmanın ürünlerinde bölümler arasında kolay bir şekilde geçiş imkanı bulunuyor.
  • Ağır ve hafif perde fark etmeksizin perdelerin güvenle taşınmasını sağlıyor.
  • Kornişlerin sayesinde perdeler kolay bir şekilde açılıp kapatılabiliyor.
  • Firmanın üretimini yaptığı perde kornişlerinin kapakları bulunduğu için perdelerin çıkması gibi sorunlar yaşanmıyor.
  • Firma tarafından üretilen perde kornişi kolay bir şekilde kullanılacağı alana asılabiliyor.

Tüm bu özelliklere sahip olan perde rayları aynı zamanda kullanıldığı alanın şık görünmesini sağlıyor. Kişiler isterlerse boyanabilen kornişlerden alıp renklendirebiliyorlar.

Firma Bayilik İmkanı Veriyor

Firma yeni nesil perde raylarının satışın yapmak isteyen kişiler için bayilik imkanı veriyor. Böylece kişiler lider perde ray sistemleri firmasının bayisi olarak ürün satışı yapabiliyorlar. Ürünler firmanın adında satışa sunulduğu için kaliteli ürünler satabiliyorlar.

Bunun dışında ürünler fazla yer kaplamadığı için mağaza ve marketlerinde teşhir edebiliyorlar. Bu imkanlar dahilinde yerli ve ulusal mağaza ve market sahipleri bayiliği alarak iyi bir kazanç elde edebiliyorlar.

Firmanın web sayfasını giren kişiler perde raylarının kullanımı, çeşitleri, özellikleri ve perde rayı satışı bayiliği gibi konulardaki sorularına cevaplar alabiliyorlar. Ayrıca firmanın ürünleri ve bayilikleri hakkında görevli kişilerle iletişim kurabiliyorlar.