Penapay, internet üzerinden sıklıkla alışveriş yapan kullanıcılara özel geliştirilmiş güvenli ödeme sistemleri arasında yer almaktadır. Yeni nesi Penapay ödeme sistemi sayesinde, bilgilerinizi koruyarak online işlemlerinizi gerçekleştirebilir, sürekli müşteri desteği sayesinde tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Penapay Nedir?
Penapay Türkiye bayiliği, müşterilere ek ücret ödemeden hızlı bir şekilde online alışveriş imkanı sağlayan ödeme firmaları arasında yer almaktadır. Her geçen gün ilerleyen teknoloji sayesinde, pek işlem internet üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu işlemlerden birisi olan alışveriş ise, her yaştan kişinin tercih ettiği etkenler arasında yer alıyor.
Bunun farkında olan ve müşteri memnuniyeti sağlamak isteyen firma müşterilerine güvenle alışveriş yapma imkanı sağlamaktadır.
Pek çok online sitede kullanıma açık olan sanal kartınıza, istediğiniz tutarda yatırım yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Penapay kart alım işlemlerinizi ve kart yükleme işlemlerinizi 3D şifreleme sayesinde güvenle yaparak, paranızı ve kişisel bilgilerinizi güvence altına almanız mümkün.

Sanal Kart Nedir?
Sanal kart, internet üzerinden alışveriş yapmayı sıklıkla tercih eden kişilere özel üretilen alışveriş araçlarından birisidir. Sanal kartlar sayesinde, yapacağınız işlemlerde kredi kartı kullanmanıza gerek kalmamaktadır. Bu sayede son zamanlarda sıkça görülen kart bilgileri çalınması gibi durumlarında önüne geçilebilmektedir. Sanal kart kullanarak online olarak yapacağınız alışverişleri güven içerisinde gerçekleştirmeniz mümkün. Sanal kart denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi olan Penapay, müşterilerinin online ortamda güvenliğini sağlamaktadır.

Nasıl Alınır?
Penapay kart alımı için herhangi bir yere gitmenize veya kargo beklemenize gerek bulunmuyor. Sanal kart olarak kullanılabilen Penapay kart sayesinde, kart bilgilerinin çalınması veya kopyalanması gibi risklerden korunmuş olacaksınız. Penapaykart.com adresine giriş yaparak, sunulan farklı tutarlardaki sanal kart alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerinin her bütçeye uygun olarak alışveriş yapmasına fırsat sağlayan firmadan alabileceğiniz tutarlar şu şekildedir; ihtiyacınız olan tutarı belirleyerek Whatsapp veya mail adresi üzerinden iletişim kurarak sanal kart alımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Alım işlemi sonrasında kartınızla dilediğiniz gibi alışveriş ve harcama gerçekleştirebilirsiniz.

Penapay Epin Ödeme Kart
Epin, dünya üzerinde sıkça kullanılan ödeme yöntemlerinden birisidir. Genellikle online oyunlara bakiye yüklemek için kullanılan Epin kartları, yüksek güvenlikli olması nedeniyle sıkça tercih ediliyor. Epin ödeme kartı hizmeti sunan Penapay Google Play, Facebook ve farklı mağazalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Epin satın alma işlemi sonrasında, istediğiniz oyunun ilgili sayfasına giriş yaparak bakiyenizi yükleyebilirsiniz.

Penapay Kart Detayları
Penapay kart alımı yaptığınızda, kartınızın kullanım süresi 1 yıl olarak belirlenmektedir. Yapacağınız alım işlemi sonrasında, 16 haneli şifreniz verilerek bilgileriniz korunmaktadır. Üst düzey ödeme güvenlik sistemlerinden birisi olan kripto şifreleme sayesinde, istediğiniz her alanda alışveriş yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz alışverişlerde kişisel bilgilerinizi sunmak zorunda olmamanız ve kart bilgilerinizi vermemeniz gerektiğinden dolayı, kart çalınması veya kopyalanması gibi riskler ile karşılaşmak zorunda kalmazsınız. Kartınıza yüklemiş olduğunuz tutar kadar alışveriş yapabilir kalan tutarlarınızı da bozdurarak geri alabilirsiniz.

Detaylı Bilgi için; https://penapaykart.com/