Birinci Amatör Küme Merkez Grubu ekiplerinden Elvanpazarcıkspor Kulüp Başkanı Gökhan Yıldız, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'u makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Gökhan Yıldız Elvanpazarcık'a yapılacak olan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Prefabrik Soyunma Odası ve aydınlatma projesi için Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ve katkısı olanlara teşekkür etti.

YENİ KULÜP BİNASI İÇİN DE TEŞEKKÜR ETTİ

Elvanpazarcıkspor Kulüp Başkanı Gökhan Yıldız ayrıca kendilerine yeni kulüp binası tahsis eden Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'a üzerinde ismi yazılı 67 numara Elvanpazarcıkspor forması hediye etti.

GÖKHAN YILDIZ, "TESİS VE KULÜP BİNASI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİK"

Elvanpazarcıkspor Kulüp Başkanı Gökhan Yıldız ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Gençlik ve Spor bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Zonguldak ziyaretinde açıkladığı "Elvanpazarcık Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Prefabrik Soyunma Odası ve Aydınlatma Yapılması" kararının ardından belde halkı tarafından büyük sevinç yaşandı. Bu kararın alınmasında büyük emeği olan aynı zamanda kulübümüze tahsis ettiği yeni kulüp binamız için, Elvanpazarcık Belediye başkanımız Sayın Hüseyin Uzun'a teşekkür ziyaretinde bulunarak Elvanpazarcıkspor forması hediye ettik. Çalışmalarımız ve takımımız hakkında bilgi verdik. Misafirperverliği ve ilgisi için başkanımıza teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim"