TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor transferin son gününde kadrosunu bir golcü transferi ile güçlendirdi. Kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor forması giyen 30 yaşındaki golcü Atilla Yıldırım ile anlaştı, resmi sözleşme imzaladı. Atilla Yıldırım takımla ilk idmanına çıktı.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Tarsus İdmanyurdu'nda tamamlayan, ikinci yarı ise Zonguldak Kömürspor'a karşı forma giydiği Ergene Velimeşe'de oynayan Atilla Yıldırım sezonu 5 golle tamamladı.

Zonguldak Kömürspor ile sözleşme imzalayan Atilla Yıldırım yeni sezonda kırmızı-lacivertli ekip için mücadele edecek.

Atilla Yıldırım futbol kariyerinde Utrecht, Konyaspor, Kasımpaşa, Bucaspor, Şanlıurfaspor, Elazığspor, Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Maastricht, Sumqayat, Tarsus İdmanyurdu, Ergene Velimeşe formaları giydi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK 1 GOLCÜ ALACLAKLARINI AÇIKLAMIŞTI

2. Lig'in önemli golcüsünü Zonguldak Kömürspor'a transfer etmek için çalıştıklarını belirten Öztürk, ''Transferin son gününde Süper Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor'un genç orta saha oyuncusu Sefa Gundak ile anlaşma sağladık ve imzayı da attırdık. Şimdi ise 2. Lig'in önemli golcülerinden biri ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu golcümüzü her an açıklayabiliriz. Şuanda Zonguldak Kömürspor A. Ş. Başkanımız Hakan Hürfikir, maddi kaynak arayışında. Bu kaynak bulunursa golcü oyuncuyu ile anlaştığımızı Zonguldak'a duyuracağız.

ÖZTÜRK HALUK TÜRKERİ KONUSUNA DA AÇIKLIK GETİRDİ

Öztürk, ''Hiç kimse Zonguldak Kömürspor'dan üstün değil. Burası Zonguldak Kömürspor, biz gideriz yarın başkaları gelir. Burası baki. Ama burada yöneticilerin yanında hocaya diklenmek, biz sakinleştirmemize rağmen hocanın üstüne yürümek, bunlar Zonguldak Kömürspor'a yakışır hareketler değil. Bizim için artık Haluk işi bitti. Haluk burada mutsuzdu ve başka kulüplerle de görüşmeler yapıyordu. Bir başka takımla anlaşmıştı ancak olmadı için Hendekspor''a imza attı. Biz Haluk'a kulübümüze verdiği hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz.'' dedi.