TFF 2. Lig Beyaz Grupda istikrarlı sonuçlar alarak play-off barajının içinde bulunan Zonguldakspor formasına bir reklam daha kazandırdı. Kulübe maddi-manevi destek amacıyla HSY Yapı Malzemeleri formaya kol reklamı verdi. Firma yetkilileri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan ile Kulüp Başkanı Süleyman Caner arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

GÖĞÜS REKLAMINDAN SONRA KOL REKLAMI GELDİ

Son 3 yıldır formaya göğüs reklamı vererek destek olan Yurbay Seramik'in ardından bu kez kol reklamı geldi. HSY Yapı Malzemeleri Yöneticileri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile biraya gelerek formanın kol bölümüne reklam verdi. HSY yetkileleri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan, Zonguldakspor destek amaçlı VİP koltuk alarak takıma destek oldu.

BAŞKAN CANER'DEN HSY'YE TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Formamıza reklam arıyoruz diye çağrıda bulunmuştuk. Sağolsun HSY yöneticileri Bülent ve Serkan bey maç formalarımızın kollarını reklam verdiler. Zonguldakspor'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu desteklerin çoğalmasını istiyorum. Formamızın üzerinde Yurtbay Seramik'inde reklamı var. Bunlar yerli sermaye memleketimizin firmalarıdır. Formamız sırtında reklam yok. Buradan tekrar çağırıda bulunuyoruz. Formamımızın sırtına reklam vermek isteyen sanayici işadamlarımız bizimle yada Hakan kardeşimizinle iletişime geçsinler. Devamını da bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

YURTAÇAN: "ZONGULDAKSPOR'A DESTEK VERDİĞİMİZ İÇİN GURURLUYUZ"

HSY Yönetici Serkan Yurtaçan, Zonguldakspor'da destek oldukları için gururlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: ''Zonguldakspor şehrimizin takımı. Anadolumuzun diğer şehirlerindeki Konya olsun, Trabzon olsun ve Kayseri olsun hep imrenmişizdir. Süper Ligde kendi takımlarını desteklemişlerdir. Bizimde şehirimizin takımına yürüdüğü yolda katkımız olduysa çok mutluyuz. İnşallah ilerleyn yıllarda Zonguldak Kömürspor'u Süper Ligde görürüz'' dedi.

KARAKOÇ: "HER ZAMAN ZONGULDAKSPOR'UN YANINDAYIZ"

HSY Yöneticisi Bülent Karakoç ise ''Zonguldakspor'a ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanımın dediğin gibi diğer esnaf ve işadamlarından Zonguldakspor'a destek istiyoruz. Bizlerde her zaman Zonguldakspor'un yanında olacağız. Yönetici, teknik heyet ve futbolculara bütün bir sezon boyunca başarılar diliyorum. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek inşallah" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi