İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile yeni bir parti kuracaklarını ve Atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı.

Yeni kurulacak partiye Zonguldak'tan da dahil olacak isimler kulislerde konuşuluyor. Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Zonguldak teşkilatından istifa eden isimlerin yeni kurulan partiye geçecekleri konuşuluyor.

İYİ Parti'den geçtiğimiz aylarda istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Ümit Özdağ ile birlikte partileşme çalışmalarını başlattı. Ümit Özdağ ile yeni bir siyasi parti kurma hedefinde olan İsmail Koncuk, kuracakları parti ile ilgili Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulundu.

HEDEF KARARSIZ ATATÜRKÇÜLER

Ciddi sayıda bir kararsız Milliyetçi ve Atatürkçü kitlenin olduğunu ve bunun için de bu boşluğu doldurmak lazım diyen Koncuk, şu ifadeleri kullandı;

"Evet partileşmek adına çalışma yapıyoruz. Ciddi sayıda bir kararsız milliyetçi ve Atatürkçü kitle var. Boşluğu doldurmak lazım. Türkiye bunlara mahkum olmamalı"