CHP'den Devrek Belediye Başkanı seçilen Çetin Bozkurt, çeşitli birimlerde çalışan çalışanları, seçim sonrası topluca temizlik işlerinde görevlendirip tatile çıktı.
İşte Devrek Belediyesi'nde temizlik işleri başta olmak üzere yerleri değişen bir kısım personelin listesi. Sayının 35'i bulduğu belirtiliyor.

Ayşe Hirabasoğlu: Emlak Servisi (Temizlik İşleri)
Nehir Kurt: Çevre Kontrol (Temizlik İşleri)
Aslı Bükrücü: Basın (Temizlik İşleri)
Kemal Cora: Su Tahsilat (Temizlik İşleri)
Nihat Taşcı: Su Tahsilat (Temizlik İşleri)
Sevim Taşcı: Su Tahsilat (Temizlik İşleri)
Murat Mert: Fen İşleri (Temizlik İşleri)
Özcan Tığcı: Fen İşleri (Temizlik İşleri)
Umut Kanbur: Devrek Belediyespor Hocası (Temizlik İşleri)
Abdurrahim Altuntaş: Arama Kurtarma (Temizlik İşleri)
Fatih Yavuz: Şoför (Temizlik İşleri).

Mustafa Demirci: Güvenlik Görevlisi (Temizlik İşleri)
Aytekin Çolak: Basın (Otopark)
Cengiz Atar: Satın Alma (İtfaiye)
Şevki Karadeli: Otopark (Zabıta)
Niyazi Akyaz: Otopark (Zabıta)

TEMİNAT VERMİŞTİ
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 17 Mart 2019 günü sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Ben kampanya boyunca dikkat ettiyseniz diğer adaylar hakkında olumsuz bir dil kullanmamaya ve karalama kampanyası yürütmemeye çalıştım. Ancak son zamanlarda bazı odaklarca benim üzerimden, 'Çetin Bozkurt seçildiği takdirde belediye personelinin bir çoğunun işten çıkarılacağı yada iş yerlerinin değiştirileceği' yönünde asılsız ve mesnetsiz söylemlerle kamuoyu oluşturmaya çalışılıyor, bunlara çok üzülüyorum. Devrek Belediyesi'nde çalışan tüm personel, Çetin Bozkurt'un güvencesi altındadır. İster işçi olsun, ister sözleşmeli olsun, ister kadrolu olsun hepsinin teminatı benim. Bırakın işten çıkartmayı mevcut personel alımlarına ek olarak Devrek'te işlerin düzgün ilerlemesi için yeni iş arkadaşlarına da ihtiyacımız olacak" demişti.

Editör: Pusula Gazetesi