TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı. 15.30'da gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik Direktör Fatih Akyel, nezaretinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kanat oyuncuları yaptıkları ortalarla forvetleri golle buluşturmaya çalıştı. Kaleciler Sinan Ören, Ahmet Üçler ve Mustafa Söylemez ise forvet ve kanat ortalarına gol izni vermemek için mücadele etti.

İKİ TAKIM TARAFTARI ALINMAYACAK

Pazar günü 15.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Zonguldakspor 35 puanla 11.sırada bulunurken, Pendikspor ise 32 puanla 12.sırada, kümede düşme korkusu yaşayan ekipler arasında bulunuyor. Pazar günü oynanacak karşılaşma'da her iki takım taraftarı da sahaya alınmayacak.

KAMİL CEZALI, OYNAMAYACAK

Zonguldakspor'da Hacettepe maçında sarı kart görerek 4 sarı karta ulaşan defansın başarılı isimlerinden Kamil İçer Pendikspor'a karşı forma giyemeyecek. Teknik Patron Fatih Akyel,'in Kamil'in yokluğunda nasıl bir defans kurgusu oluşturacağı ise merak konusu oldu.

Editör: Pusula Gazetesi