Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Olayda başından ve göğsünden vurularak yaşamını yitiren 56 yaşındaki Metin Şahin'in cenazesi yapılan incelemenin ardından Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayda ilgili 2 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

Olay ilçeye bağlı Ören Yenimahalle Irmak kenarında Metin Şahin'e ait yazlık evde meydana geldi. İddiaya göre 56 yaşındaki Metin Şahin, köylüsü olduğu iddia edilen C.K. ile oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Metin Şahin, başından ve göğsünden aldığı iki kurşun ile hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı sonrasında C.K. olay yerinden kaçarken, polis tarafından yapılan aramada olay yerinden yaklaşık 1 kilometre ileride bulundu. C.K. polis tarafından göz altına alınırken, olayı F.K. nın yaptığını söylediği iddia edildi. Olayda hayatını kaybeden Metin Şahin'in cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından yaklaşık 2 kilometre mesafeden patika yoldan taşınarak ambulansa alındı. Çamura saplanan ambulans vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Necati Şahin'in cenazesi yapılacak olan otopsinin ardından ailesine teslime edileceği öğrenildi.

OĞLU HABERİ MESAİ DE İKEN ALDI

Diğer yandan cinayete kurban giden Metin Şahin'in oğlu Niyazi Şahin'in Belediye temizlik işleri müdürlüğünde mesaide iken haberi aldığı öğrenildi. Niyazi Şahin'in iş arkadaşı Recep Kocaman, Niyazi Şahin'e telefon geldiğini, apar topar işi bıraktığını ve ne olduğunu sorduklarında ise babasının öldürüldüğünü söylemesi üzerine olay yerine geldiklerini söyledi.

Diğer yandan olayla ilgili C.K. ile birlikte F.K. isimli şüphelinin de göz altına alındığı ve tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi. Savcılık cinayet ile ilgili tahkikat başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi