Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Alaplı Belediyespor'da moraller bozuk. Geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Alaplı Belediyespor ligde üst üste son 27 maçı namağlup olarak götürdü. Play-aut maçında Devrek Belediyespor'a penaltı atışları sonunda elenen ve BAL'a çıkamayan Alaplı Belediyespor kadroyu dağıttı.

Yeni sezona 2-0'lık Capeti Merkez Atölyesispor yenilgisiyle başlayan Alaplı Belediyespor Pazar günü ise saha ve seyircisi önünde ligin yeni ekiplerinden Muslu Belediyespor'a 4-1 mağlup oldu. 27 maçtır yenilmeyen Alaplı Belediyespor'un Capeti ve Muslu'ya yenilmesinin yanı sıra iki maçta 6 gol yiyip sadece 1 gol atabilmesi taraftarı çıldırttı. Önümüzdeki hafta Çaydeğirmeni Belediyespor ile karşılaşacak olan Alaplı Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ VAR

Alaplı Belediyesporlu Ferhat Demirezen isimli taraftar sosyal medya hesabından yönetime tepki gösterdi. İşte o tepki "Koskoca Alaplı Belediyespor u bu hallere düşürenlere yazıklar olsun. Kendi evimizde deplasman yaşadık. 85. dakikada 4-0 yenikken stadı terk ettik. 27 maçtır yenilmeyen takım 2 maçta gol atamıyor ligin 2 yeni takımına yeniliyor! Kına yakın Kına!"

Editör: Pusula Gazetesi