Okullararası Yıldız Kız ve Erkeklerde Zonguldak şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında ilimizi Konya'da temsil eden Yayla Ortaokulu başarılı sonuçlar alarak Zonguldak'ı bir kez daha gururlandırdı.

Masa Tenisi Bölge Birinciliği müsabakalarında Yayla Ortaokulu finalde Ankara temsilcisini 3-1 yenerek bölge şampiyonu olurken, erkeklerde ise finalde yine Ankara takımına 3-0 yenilerek bölge ikincisi oldu.

YAYLA ADIYAMAN'A GİDECEK

Yayla Ortaokulu Masa Tenisi takımı aldığı bu başarılı sonuçların ardından 24 takımın katılacağı Okullararası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. 24 takımın katılacağı Türkiye şampiyonası 27-29 Nisan tarihleri arasında Adıyaman'da gerçekleştirilecek.

Yayla Ortakolu Masa Tenisi takımında kafile başkanı olarak Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ve antrenör Baki Abasız yeraldı.

BOZDEMİR'DEN KUTLAMA GELDİ

Okul Müdürü Ahmet Bozdemir yaptığı açıklamasında "Yayla Ortakokulu olarak Konya'da gerçekleştirilen Masa Tenisi Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında kızlar bölge birincisi, erkeklerde bölge ikincisi olarak Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandık. Emeği geçen antrenörlerimiz Baki Abasız, Osman Yılmaz, Burçin Aygün ve Muammer Kural'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi