Zonguldak Merkez ilçede eğitim-öğretim veren Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Hokey Takımı, 19-23 Mayıs 2019 tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak Türkiye finallerine katılmak üzere tüm hazırlıklarını tamamlayarak,dün akşam saatlerinde yola çıktı.

Zonguldak'ta yapılan liselerarası müsabakalarında İl Şampiyonu olduktan sonra 4-7 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bolu'da düzenlenen grup karşılaşmalarında tüm rakiplerini yenerek grup birincisi olan Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Hokey Takımı, Gaziantep'te oynanacak olan Türkiye finallerinde ilk üçe girmeyi hedefliyor.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şevki Acar, oynanacak olan Türkiye finalleri öncesinde şu açıklamayı yaptı:

"Daha önce Bolu'da yapılan grup karşılaşmalarında şampiyon olarak çıktık ve Türkiye de ilk sekiz takım arasında girmeyi başardık. Gaziantep ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki, Bolu'da yapılan grup şampiyonasındaki oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde Türkiye'de ilk üç takım arasına gireriz ve o güce de sahibiz oyuncularımıza da sonsuz güvenimiz tamdır."

Editör: Pusula Gazetesi