Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor sıkıntılı günleri geride bırakırken, küme düşme potasından uzaklaşmak için ligde iddiası bulunmayan Böyköy Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor. En az 1 puan alarak nefes almak isteyen yeşil-beyazlı ekip tüm hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Volkan Yayın'ın hafta içinde futbolcuları ile yaptığı toplantılarda bu maçta tüm güçlerini göstererek en az 1 puan almaları gerektiğini anlattı. Alınacak galibiyet ise yeşil-beyazlıları tamamen rahatlatacak.

YAYIN, DEVREK'İ YENİP ŞAHİND'E VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAK

Teknik Direktör Volkan Yayın takımın başında sıkıntılı bir dönem geçirmesine rağmen son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla futbolcuların özgüvenini kazanmasını sağladı. Yayın Merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in sağlığında "Hocam bu takımı ligde bırak başka bir şey istemiyorum" şeklindeki söylemini hatırlatarak "Bu takım ligde kalacak. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Devrek Belediyespor ile oynayacakları baraj maçını şimdiden düşünen Yayın ve ekibi Başkan Ertan Şahin'e verdikleri sözü de tutmuş olacaklar.

Editör: Pusula Gazetesi