Zonguldak İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın Enzin Zaman'ın paylaşımı hakkındaki açıklamasına hak verdi.

Yavuz Erkmen'in açıklması şöyle:
"Zonguldak milletvekili Hamdi UÇAR'ın Engin ZAMAN'ın yaptığı paylaşım hakkındaki demecini basından okuduk. Bizim de katılmadığımız ve değerlerimize uygun bulmadığımız Engin ZAMAN'ın paylaşımına milletvekilimizin tepkisine hak veriyor, biz de eleştirisini haklı buluyoruz.
Ancak, milletvekilimizin bu tepkisi daha önce kendi partisinden olan birisinin benzer nitelikteki basında yer alan konuşmaları sırasında ve de üstelik bu konuşma ortada iken Büyükelçi yapılması sırasında hiçbir tepki vermemesi nedeniyle ne derece doğru olmaktadır. Sizin mahalleden olunca iyi, alkış, karşı mahalleden olunca tukaka. Bu ikircikli tavır olmamalı, kim yaparsa yapsın kötü ve onaylamadığımız bir şey olduğunda hep birlikte tavır aldığımızda bir anlam ifade etmelidir.
Toplumun istediği şey adalettir, toplumu bölmemektir. Kim yaparsa yapsın haklıya her zaman haklı, haksıza her zaman haksız diyebilmeliyiz.
Bu açıdan milletvekilimizden o dönem AKP'de bakanlık yapmış ve sonrada Büyükelçi yapılan AKP'li ismin yaptığının da yanlış olduğunu kamuoyuna deklare etmesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

UÇAR: "ALLAH 'IN EVİNİ VE ŞEREFLİ TÜRK BAYRAĞINI KİMSE ZIKKIMLARINA MEZE YAPAMAZ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Engin Zaman'ın paylaşımına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Uçar, paylaşımında, "Camiye geleceksin. Ezan ile gelmezsen sela ile gelirsin. Dik gelmezsen yatay gelirsin. Elbise ile gelmezsen kefen ile gelirsin. Canlı gelmezsen ölü gelirsin. Anla artık mutlaka gelirsin! Senden başka bir şey beklenmez zaten... İnsanlara tepeden bakan, içki içmeyi marifet gibi paylaşan bundan keyif alan zihniyetinizi açığa vurdunuz. İnsanların Dini duygularıyla alay eden bu düşüncede olanlara Milletimiz cevabını verecektir. ALLAH 'ın evini ve Şerefli Türk Bayrağını kimse zıkkımlarına meze yapamaz.

Yazıklar olsun.....! K I N I Y O R U Z........!"