İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Erkmen'in mesajı şöyle;

Demokrasilerde, objektif ve bağımsız basının rolü çok önemlidir. Özgür, tarafsız ve yalnız mesleğine odaklanıp, halkın sesi kulağı olup fedakarca çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımıza sağlık ve huzur içinde nice başarı dolu meslek yılları diliyorum. Böyle bir günde bu gayretin içinde olup da bu nedenle işsiz kalan pek çok gazeteci arkadaşlarımıza da en kısa sürede mesleklerini icra etme imkanına kavuşmalarını diliyoruz. Onlara, yalnız gazetecilik yapıp halka haber ulaştırma gayretinde olan tüm gazetecilere saygı duyuyoruz. Çünkü onlar sayesinde halktan saklanmaya çalışılan pek çok gerçekler, gün yüzüne çıkartılıyor. Düşünsenize bir Maliye Bakanımızın istifasını bile 24 saatten fazla duyurmayıp halktan gizlemek mi gazetecilik yoksa bu haberi halka ulaştıran mı gazeteci, bunun notunu halkımız veriyor.
Yalnız Ulusal değil, Yerel Medya'nın da bugün zorlukla ayakta kalmaya çalıştığını görüyoruz. Mutfak suretle kimsenin kanatları altına girmeden maddi anlamda desteklenmesi, sahip çıkılması demokrasi anlamında önemlidir. Bugün baktığımızda Basın İlan Kurumu Yasası'nın değiştirilmesi, reklamların adaletli verilmesi (özellikle kamu kurumu ve kamu bankalarının) elzemdir.
Böyle bir ortamda ne kadar kutlanabilirse yine de karda, kışta fedakarca mesai mefhumu tanımadan görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu nice başarılı meslek yıllarını İyi Parti ailesi adına temenni ediyorum.