Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kurulu Yurtbay Şirketler Grubu'nun dünyaca ünlü markası Yurtbay Seramik, Muğla'nın Bodrum ilçesinin Konacık mevkiindeki mağazasını Beğtaşlar ortaklığı ile açtı. Büyük ilgi gören mağaza, ürün çeşitliliği, şık tasarımlı konsepti ve yüksek metrekareli satışlara cevap verebiliyor olmasından dolayı bölgede tek olma özelliğine sahip.

Birçok değerli misafirin yer aldığı açılışta, bayi ağına her geçen gün bir yenisini ekleyen Yurtbay Seramik, en yeni ürünlerini, Konacık bölgesinde yer alan konsept showroomu ile tüketicileriyle buluşturacağını iletti.

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) Yönetim Kurulu Başkanı Z. İlter Yurtbay, yapılan yatırımların istihdam sağladığı Türkiye ekonomisine canlılık ve hareket katarak katma değer yarattığı hususuna vurgu yaparken, Türkiye'nin ekonomik olarak imtihana tabii tutulduğu bu süreçte yatırımların hızını kesmediklerini iletti.

Daha sonrasında Beğtaşlar kurucu ortaklarından Mahmut Beğtaş, Bodrum'un Konacık mevkiinde A+ konsept showroom açmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Yurtbay Ailesi'nin gücünü hep yanlarında hissettikleri hususuna vurgu yaptı. 600 metrekare, 3 kat olan mağaza içindeki en yeni ürünler, ferah ve modern döşenmiş mekanlarla misafirlerine kapılarını açtı.

Editör: Pusula Gazetesi