Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Zonguldak'a geldi.

Ereğli üzerinden Zonguldak'a gelen Bilal Erdoğan'ın Ereğli'de Çebi Grup'u ziyaret ettiği haberi ise 100 yılı aşan hapis istemiyle Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yasin Hamzaçebi'nin CEO'su olduğu gazeteden duyuruldu.

Aralarında Yasin Hamzaçebi, kardeşi, ve yakın akrabaları ile Türkiye İş Bankası eski Müdürü Selahattin Eslek'in de bulunduğu dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, özel belgede sahtecilik, örgüt kurma, zimmete para geçirme suçlamalarıyla açılan davada yargılanan Yasin Hamzaçebi, Bilal Erdoğan'ı karşılamış.

Haberdeki şu ifade ise çok çarpıcı: "Bilal Erdoğan, Çebi Grup Ceosu Hamzaçebi ile bir süre istişarelerde bulundu. Yasin Hamzaçebi ile ülke ve bölge meseleleri üzerine istişarelerde bulunan Erdoğan daha sonra Zonguldak programına iştirak etmek için Zonguldak'a doğru yola çıktı. ÇEBi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, Bilal Erdoğan vasıtası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını iletti."

Yasin Hamzaçebi hakkında dolandırıcılıktan 50 yıla, resmi belgede sahtecilikten 35 yıla, zimmet suçundan 12 yıla, özel belgede sahtecilikten 3 yıla, ateşli silahlar kanununa muhalefetten 1 yıla, toplam 107 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

yasin-hamzacebinin-100-yili-askin-hapsi-istendi
Yasin Hamzaçebi'nin 100 yılı aşkın hapsi istendi...

yasin-hamzacebiye-yurt-disina-cikis-yasagi-konuldu
Yasin Hamzaçebi'ye yurt dışına çıkış yasağı konuldu

ozbakirin-isadami-dedigi-yasin-hamzacebi-ne-is-yapiyor
Özbakır'ın 'işadamı' dediği Yasin Hamzaçebi ne iş yapıyor?

Editör: Pusula Gazetesi