TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'un cefakar taraftarları gerek iç sahada, gerekse deplasmanda takımlarını yalnız bırakmıyor. Kırmızı-lacivertli ekip İnegölspor ile deplasmanda karşılaştı ve rakip yönetimin Zonguldakspor taraftarı için 256 bilet ayırmasına rağmen cefakar taraftarlar Zonguldak, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve çevre illerden akın akın İnegöl'e gitti, takımlarını 90 dakika boyunca destekleyerek 3-2'lik galibiyette büyük rol oyladı.
Türkiye'nin dört bir yanında ikamet eden Zonguldaksporlu taraftarların yaşam tarzları, maddiyatları, kazançları her birinin ayrı. Ancak tek noktaları kırmızı-lacivertli renklere sahip olan Zonguldakspor.
Gönül verdikleri takımı desteklemek için kilometreleri hiçe sayıp yollara düşüyorlar. Bu kenetlende İnegöl maçı öncesinde, devamında ve sonrasında da yaşandı.
Bursa Gemlik Batı Karadenizliler Derneği Başkanı Sabattin Kul müsabaka sonrası İstanbul'da yaşayan Zonguldaklılara yemek ikramında bulundu. Taraftarlar bu ikram karşısında memnun kaldığı özellikle istanbul ve diğer derneklerinde bu tür organizasyonların yapılması konusunda örmek olmaları bazı derneklerin tabela derneği olduğu kanısına vardıklarını belirterek sadece fotoğraf çektirmekle kalmamalarını söyledi.
Başkan Kul taraftarlarların davetini geri çevirmemesinden dolayı memnun kaldığını belirterek ikram sonrası taraftarlar başkan ve yönetiminin göstermiş olduğu yemek jestinin kendilerini duygulandırdığını söyleyerek başkan ve ekibine misafirperverliğinden mimnettarlarını sundu.
KENDİ ÜRETTİĞİ FORMA VE ATKILARI PAYLAŞIYOR
Zonguldakspor'a gönül veren taraftarların başında gelen Okan Arslan ise kendi ürettiği atkı ve formaları bir çok taraftara ve sevdiklerine dağıtarak gönül almaya devam ediyor.