Yıllarca Zonguldak futboluna hizmet eden Karaelmas Kemal Köksal Stadı Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in girişimleri, Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinin de desteği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayı ile çim yenileme ve pist değiştirme çalışmaları başladı.

Yoğun bir çalışma içine girilen Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda daha önce Zonguldakspor idmanlarını ve resmi maçlarını yaparken, Zonguldaklı vatandaşlar ise koşu ve yürüyüş yapıyordu.

Çim ve pist yenileme çalışmaları için Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na giriş ve çıkışlar 18 Kasım Çarşamba gününden itibaren tamamen kapatılacağı açıklandı.

Zonguldakspor statta yapılan çalışmalar nedeniyle geçtiğimiz haftadan itibaren idmanlarını Fener Sahası'nda yaparken, vatandaşların da sağlık için koşu ve yürüyüşlerini Fener Sahası'nda yapmaları bekleniyor.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konu hakkında yapılan açıklama aynen şöyle: "Değerli Vatandaşlar; Zonguldak Kemal Köksal Stadyumunda yapılacak olan zemin ve pist yenileme çalışmalarından dolayı 18.11.2020 Çarşamba gününden itibaren Stadyuma giriş ve çıkışlar kapatılacaktır. Bu süre içerisinde çalışmalar Fener Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz"