Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, kaldırım ve seyyar konusunda 1 ekim'de yeni bir uygulama içinde olacaklarını belirterek hatırlatma yaptı.

Alan, "Yarın esnaflarımızla beraber kepenkleri beraber açıp hayırlı işler dileyeceğiz. Esnaflarımıza uygun gördüğümüz ölçüde müsaade ederek kaldırım işgali ve seyyar noktasında ki sorunu yarın kavuşturmuş olacağız" dedi.

Bu şehri hep beraber güzelleştireceklerini ifade eden başkan Alan, "Geçenlerde biliyorsunuz ekip arkadaşlarımızla beraber esnafımızı gezdik. Seçim zamanında söz verdiğimiz gibi kaldırım ve sokak işgallerini azaltacağımızı belirli bir sınıra çekeceğimizi vatandaşlarımızın bu konuda çok dertli olduğunu söylemiştik. Esnafımıza bunu aktardık esnafımız bu konuya çok sıcak yaklaştı. Rica ettik kendilerinden bizim kimsenin ticareti azaltalım aşıyla ekmeğiyle uğraşmak gibi bir niyetimiz yok hiçbir zaman olmayacak. Vatandaşımız bizden ne istersen o yüzden biz bu makamlardayız. Yarın yine sokaklardayız sabah kepekleri beraber açacağız. Ben bütün esnaflarımızın bizlere yardımcı olacağından adım gibi eminim. Bu şehri hep beraber güzelleştireceğiz. Yarın hep birlikte kaldırım işgaline son vereceğiz ve göreceksiniz şehrimiz hak ettiği yerlere gidecek. Yarın esnaflarımızla beraber kepenkleri beraber açıp hayırlı işler dileyeceğiz. Esnaflarımıza uygun gördüğümüz ölçüde müsaade ederek kaldırım işgali ve seyyar noktasında ki sorunu yarın kavuşturmuş olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi