CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Merve Kır'ın "Perşembe Beldesi'nde ensest ilişkiler çok yaşanıyor" açıklamasına bir tepkide AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Hanifi Gökben'den geldi.
Kır'dan bir özür bekledikleri için bugüne kadar sustuklarını ifade eden Gökben "Yarın Perşembe halkının yüzüne nasıl bakacaksınız? diye sordu.
Gökben tepkisini şöyle dile getirdi: "CHP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır...!
Ahlak Dışı Olan "Ensest İlişkiyi" nasıl olurda bütün Perşembe Beldemize yakıştırabildiğine anlam veremedim. "Olabilir, insanlık halidir, yanlışlıkla söylemiştir" diyerek kendimi kandırmışım. Beldemizden beni arayan öfkelerini dile getiren birçok kardeşimiz arkadaşımız ağabeyimiz oldu. Onları sakinleştirerek "özür açıklaması gelecektir. Bir insan bile isteye böyle birşey yapamaz. Kendini yanlış ifade etmiştir" gibi şeyler söyleyerek büyük yanlış yapmışım.
Birkaç gün sonra Perşembe'den bir kardeşimin attığı linke girdiğimde inanamadım.
Zonguldak CHP kanadından açıklamalar gelmiş. Bir kere daha, asla yaptığı hatadan pişman olmayan hatta ve hatta kendini halen daha haklı göstermeye çalışan bir açıklamaya şahit oldum.
Bu yapılan açıklama ile tepkileri dindiremezsiniz. Aksine insanların size olan tepkisini arttırırsınız. Nitekim de öyle oldu. CHP Belde yetkilileri sizlere Beldedeki öfkeli tepkiyi anlatmıştır. Yarın vakti geldiğinde Perşembe'deki halkın yüzüne nasıl bakacaksınız? Yaptığınız hayasızca bir açıklama ile hem sizleri, hem Perşembe Belediyenizi, hemde Belde yönetimini bir çıkmaza soktunuz. Birde üzerine özür dilemek yerine saçma sapan bir şekilde siyaset yapmaya çalışarak kendinizi savunuyorsunuz. Bu iş siyasetten çıktı. arkadaşlar kendinize gelin kendinize.
Böyle bir konuyu tekrardan dillendirmek beni inanın çok rahatsız ediyor. Fakat Perşembe halkımız yalnız değildir. Gerekli yerlerin mahkemeye müracaat ettiğini ve bizlerin de bu konuyu yakından takip edeceğimizi alenen duyurmak isterim" dedi.