Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Eğitime katkıları ile gündeme gelen yardımseverler Handan Aktimur ile Gizem Çaka, bu kez de yeni yıl öncesi İzmirlioğlu Huzurevindeki sakinleri ziyaret ettiler.

İlçedeki kurulu Ereğli Dans Gurubu üyeleri ile yerel müzisyen Sezer Oruç'un da katıldığı etkinlikte, yaşlılara çeşitli hediyeler verildi, Foga Pastanesi'nden temin edilen yiyecek ve içecekler ikram edildi. Aktimur, ziyarete ilişkin açıklamasında, yardım ekiplerinin her geçen gün daha da büyüdüğünü belirterek, yeni yıl sonrası dernekleşme çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Çaka ise Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, emekli ve yaşlılara yönelik, "Mazide muktedirken bütün kuvvetiyle çalışmış olanlara karşı, minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur" sözünü hatırlatarak, kuracakları derneğin önemine değindi. Ereğli Dans Grubu eğitmeni Murat Kolay'da, etkinlikte pay sahibi olmalarından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Huzurevi yetkililerinin, gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla teşekkür ettiği ekiple, Huzurevi girişinde hatıra fotoğrafları çektirildi.

Editör: Pusula Gazetesi