Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve sezona şampiyonluk parlasıyla giren Gelikspor'da moraller bozuk. Ligde 7 hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen ve puan dahi kaybetmeyen Gelikspor ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Muslu Belediyespor'a karşı 2-1'lik sonuçla almıştı. Rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasına rağmen ikinci yarı yediği şok gollerle rakibine boyun eğen Gelikspor bu yenilgiye iş kazası olarak bakıyor.

ÇAYDEĞİRMENİ TEHLİKELİ BİR RAKİP

Gelikspor Pazar günü 14.00'da saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor ile karşılaşacak. Serkan Bankoğlu ile birlikte çıkışta olan Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında sahaya temkinli çıkacak olan Gelikspor yara sarmak istiyor.

Gelikspor antrenörü Gökhan Konmuş futbolcularla yaptığı konuşmasında bundan sonra oynayacakları maçların çok daha fazla önem kazandığını, özellikle Çaydeğirmeni Belediyespor'a dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Muslu Belediyespor karşısında aldıkları yenilgiyi unutmaları yönünde futbolcularına moral veren Konmuş her maça ayrı baktıklarını ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi