Zonguldakspor'un olduğu her yerde onlar var. Kilometre tanımaksınız ülkenin bir ucundan diğer ucuna saatlerce yolculuk yapıp, takımlarının ve armalarının peşinden gidiyorlar. Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar. Yeri geldiğinde tribünleri inletip, rakiplerin dizlerini titretiyorlar. Onların tek amacı Zonguldakspor'u destekleyip, iyi günde kötü günde takımlarını desteklemek.

İŞTE TARAFTAR BÖYLE OLUR

Son olarak Zonguldakspor Başkent deplasmanında şampiyon odaylarından Bugşaspor ile Cumartesi günü karşılaştı. Ultras Elmas taraftar grubu başlarında tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı ve Bora Amasyalı Ankara yollarına düştüler.

Ancak taraftarlardan birinin mide bulantısı için ıssız bir alanda durmak zorunda kaldılar. İşte olay burada başladı. Ultras Elmas taraftar grubunun ihtiyaç için durduğu alanda bir köpek bitkin, aç ve halsiz durumda bir köpeği gördü. Özellikle sokak hayvanlarına daha önce yaptıkları kampanyalarla mama alarak Zonguldak'ta her mahallede hayvanlara sahip çıkan Ultras Elmas bu kez elini yolda rastgele buldukları köpeğe uzattı. Önce köpeğin karnını doyurdular, sonra sevgilerini gösterip onu sevdiler. Ardından arabalarına alıp yola devam ettiler, Ankara'da götürdüler. Ankara'da bir hayvansever bulup köpeği teslim ettiler, gönül rahatlığı ile Bugsaşspor-Zonguldakspor maçına gittiler.

ALLAH'IN TAKTİRİ 3 PUAN GELDİ

Ultras Elmas'ın muhtaç bir köpeğe sergilediği bu güzel tutum taraflı tarafsız herkese örnek olmalı. Ultras Elmas'ın bu iyi niyeti beklide Zonguldakspor'un Bugsaş karşısında aldığı 2-1'lik galibiyette iyi niyet payı vardır, belki yoktur. Ancak tarih hem Zonguldaspor'un 2-1'lik galibiyetini, bir de Ultras Elmas'ın yardımca muhtaç bir köpeğe yaptığı insanlık dersini yazacak. Tebrikler Ultras Elmas.

ZEKİ BEYBEYOĞLU'NUN DUYGUSAL MESAJI
Ultras Elmas Tribün Liderlerinden Zeki Beybeyoğlu ise yaşadıklarını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: "Kadere inanırmısınız. Ben inanırım. Biz bugün otobanda hiç durulmayacak yerde durduk. Arkadaşımızın midesi bulandı, durmak zorunda kaldık. O esnada yaşam yeri olmayan açlıktanzayıflayan bir köpek gördük. Önce bu hayvanın karnını doyurduk. Ardından araba çarpmasın diye otobüsümüze alıp Ankara'da hayvansever birine verdik. Şimdi kadere gelelim, Bugün gerçekten biz Bugsaşspor'dan 1 puana razıydık. Ama Rabbim bize o canlının hediyesini 3 puan olarak verdie. Bu dünyada iyilik yap iyilik gör. Siz de kadere inanın. Unutmayın ki bu dünyada yaşayan tek canlı bizler değiliz"

Editör: Pusula Gazetesi