-ÖZEL İÇERİK-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, meclisin tatile girmesiyle Zonguldak'ta olduğunu belirterek vatandaşla iç içe olduğunu söyledi.

Tatilde olmalarına rağmen ziyaretlerine devam ettiklerini ve yapılacak hizmet ve projeleri takip ettiklerini belirten Uçar "Yan gelip yatmıyoruz, tatilde de çalışıyoruz' dedi.

Uçar, Pusula'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Meclis, 1 hafta önce tatile girdi biliyorsunuz. Bütün milletvekillerimizin tatil ifadesinin ötesinde kendi seçim bölgelerinde vatandaşla, halka yapılan bir takım etkinliklere programlara katılarak, onlarla paylaşması konusunda zaten teşkilatımızın genel bir tahammülü var. Biz de bu bağlamda meclis tatile girdikten sonra bölgemizde seçim, seçmenlerimizle vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca malum biliyorsunuz yeni geçirdiğimiz bir yerel seçimler sonrasında bölgemizdeki ihtiyaçlarımızın hem belediye başkanlarımızla hem teşkilatımızla birlikte, basından da yakından takip ediyorsunuz, sayın bakanlarımıza bu konuları ileterek önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri ivedi bir şekilde bu projelerin hayata geçirilmesi için neler yapabiliriz diye, gene Ankara'ya gidip geliyoruz bunları takip ediyoruz. Malum biliyorsunuz yaz ayı olduğu için düğünler, sosyal etkinlikler bu programlara katılıyoruz. Günlerimiz de bu şekilde geçiyor ama şu değil tatile girdi deyince, tatil falan, yan gelip de yatmıyoruz. Yapılması gerekenlerle ilgili, tabi üzerimize düşen görev neyse onu yapmaya çalışıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi