Birçok üretici, hızlı tempolu, değişken, sürekli değişen küresel pazarda israfı ortadan kaldırmak, süreçleri optimize etmek, maliyetleri azaltmak, yeniliği artırmak ve pazara sunma süresini kısaltmak için yalın üretim ilkelerini kullanıyor.

Birçoğu için "Yalın Üretim" ifadesi, israfı ortadan kaldırmakla eş anlamlıdır ve israfı ortadan kaldırmak, herhangi bir yalın uygulamasının temel bir unsurudur. Ancak yalın üretim uygulamasının nihai amacı sadece israfı ortadan kaldırmak değil, müşteriye sürdürülebilir bir şekilde değer sunmaktır.

Bu hedefe ulaşmak için yalın üretim, israfı müşteriye değer katmayan her şey olarak tanımlar. Bu bir süreç, aktivite, ürün veya hizmet olabilir; müşteri için değer yaratmayan zaman, para ve yetenek yatırımı gerektiren her şey israftır. Boş zaman, yetersiz kullanılan yetenek, fazla envanter ve verimsiz süreçlerin tümü yalın tanımına göre atık olarak kabul edilir.

Unutmayın, UnoPro, Akademik, profesyonel yöneticilik, girişimcilik ve sanayicilik bilgi ve tecrübesine sahip Türkiye'nin tek eğitim ve danışmanlık kurumudur. Kurumsal firmalardan KOBİ ve küçük işletmelere kadar her segmentten üretim firmasındaki üretim yönetimi bilgi ve tecrübesine sahip olan UnoPro, Türkiye'nin ilk yerli ve milli Model Fabrika'sında sanayinin yalın ve dijital dönüşümü için size özel hazırlanmış eğitim müfredatı ile önce yalınlaşmanıza ve daha sonra Endüstri 4.0'a uygun bir şekilde dijitalleşmenize yardımcı olur. Hemen iletişime geçin!

Yalın üretim ve yalın üretim tekniklerine detaylıca değindiğimiz Yalın Dönüşüm Eğitimimiz hakkında da detaylı bilgi almak için [email protected] adresine mail atabilir ya da +90 551 021 37 27 no'lu telefondan merkez ofisimize ulaşabilirsiniz.