Bartın Belediyesi&8217;nce başlatılan yağmur suyu kanallarının vakumlu araç ile temizlenmesi çalışması bitirildi. Espar Firması&8217;ndan kiralanan araç ile öncelikle sanayi sitesinde başlatılan çalışma kentin muhtelif yerlerinde sürdürüldü.


Başkan açıklama yaptı


Hürriyet Caddesi, Kavallar Caddesi, Furkan Sitesi, Cumhuriyet Mahallesi Selbasan Mevkii, Çaydüzü Mahallesi Çayırlar Mevkii, Mezbaha, Piryancılar Caddesi, Hamam Caddesi ve Davut Fırıncıoğlu Caddesi&8217;nde 6400 metre kanal temizliği yapıldığını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, bu çalışmanın belediye için çok verimli olduğunu, yıllardır yaşanan seller nedeniyle tıkanan kanalların temizlendiğini söyledi.


Vakumlu araçla temizlendi


Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada &8220;Her yağmurda tıkanan, göller oluşturan sıkıntılı noktalarımız vardı. Sellerde mehle ve çöpler ile dolan yağmur suyu kanalları Espar firmasından kiralanan vakumlu temizlik aracı ile temizlendi. Bartın için önemli bir çalışma oldu. Özellikle sanayi sitemize yıllardır hiç el değmemiş. Yağmurda sanayi esnafımız mağdur oluyordu. Bu çalışmayı sanayiden başlattık ve çok olumlu sonuç aldık&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi