Zonguldakspor, geçtiğimiz sezon Sarayspor'dan tranfer ettiği 2 yetenekli futbolcusuna Pazartesi günü profesyonel imza attıracak.

Sarayspor'da 5 yıl forma giyen 16 yaşındaki Yağız Kandemiroğlu geçtiğimiz sezon Zonguldakspor'un Gelişim liginde U-16 takımında oynadı. Gelecek vaad eden futbolcular arasında gösterilen Stoper Yağız kırmızı-lacivertli ekibe profesyonel imza atacak. Yağız'a Kardemir Karabükspor ve Alanlaspor da talip olmuştu. Kırmızı-lacivertli ekipte bu sezon Gelişim Liginde U-16 takımında 11 kez fileleri havalandırdı.

UMUT TİBET'DE İMZALAYACAK
Zonguldakspor'un Sarayspor'dan transfer ettiği ve geçtiğimiz sezon gelişim liginde oynattığı bir diğer yetenek ise Umut Tibet. Umut'a da Alanyaspor talip olurken, kırmızı-lacivertli ekip Umut'u da elinden kaçırmamak için profesyonel imza attıracak.

SARAYSPOR YETİŞTİRİYOR, ZONGULDAKSPOR DEĞERLENDİRİYOR

Yaklaşık 7 yıl önce kurulan ve Zonguldak'ta Kozlu Taşkömürüspor ile birlikte yetiştirdiği futbolcuları Türk futbolcuna kazandıran Sarayspor'un yetiştirdiği yıldızlar bir bir parlıyor. Geçtiğimiz sezon 6 yıl önce keşfettiği yıldızlardan Yağız ve Umut'u 5 yıl boyunca yetiştiren ve kentinin takımı Zonguldakspor'a veren Sarayspor Antrenörleri Turan Altuntaş ve Hakan Sağlam'a Zonguldakspor'un teşekkür etmesi bekleniyor. Yağız ve Umut'un Kırmızı-lacivertli ekibe profesyonel imza atacak olması da en fazla Turan Altuntaş'ın ve Hakan Sağlam'ı mutlu edecektir.

1 HAFTA ÖNCE ALT YAPIYA 5 TRANSFER YAPILMIŞTI

Zonguldakspor yönetimi alt yapının daha da gelişmesi için geçtiğimiz hafta çeşitli kulüplerden alt yapıya 5 transfer daha yapmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi