Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor maddi krizi bir türlü çözemedi. Başkanlıktan istifa eden Mustafa Karaelmas'ın ardından bir türlü toplanamayan yönetim kurulunda kriz sürerken, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de Belediye olarak bütçeye çok fazla katkı sağlayamayacaklarını daha önce belirtmişti. Çaresiz kalan Devrek Belediyespor yönetim kurulu çözüm arayışlarını sürdürüyor.

BUGÜN VEYA PAZARTESİ TOPLANACAKLAR

Devrek Belediyespor yönetim kurulu bugün veya Pazartesi günü toplantı yaparak Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile son kez bir araya gelecekler. Semerci'nin tavrı ve yaklaşımına göre Devrek Belediyespor yönetimi ya tamam, ya devam kararı alacak.

MUSTAFA KARAELMAS'A BASKILAR SÜRÜYOR

Devrek Belediyespor'a yaşattığı şampiyonlukların ardından takımı BAL'a çıkartan Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas istifasının ardından hiçbir açıklama yapmazken, yakın arkadaşları ve yönetim kurulu üyelerinin uzun süredir dön baskısı yapıyor. Mustafa Karaelmas'ın da Devrek Belediyespor'un kötü günler yaşamaması için kararını gözden geçireceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi