Whirlpool Servisi olarak en kıymetlileriniz olan beyaz eşyalarınız için, sizlere hizmet sunmak adına müşteri odaklı çalışmaktayız. Siz müşterilerimizin talep ve şikayetlerini yerine getirebilmek için teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Teknik ekibimiz her geçen gün kendi teknik bilgilerini yenilemektedir. Teknisyenlerimiz birçok markanın arıza, bakım ve onarımının üstesinden gelecek kapasiteye sahiptirler. Sizler için en hızlı en güvenli işlemi gerçekleştirip sorunsuzca kullanmanızı sağlarlar. Sadece bize ulaşmanız yeterli.

Bize nasıl ulaşacaksınız?

Whirlpool Servis sizlere bir telefon kadar yakın. Siz değerli müşterilerimiz bizlere müşteri hizmetlerimizden en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Günün her saati yani 7/24 sizin istek ve şikayetlerinize cevap verebilecek konusunda tecrübeli, kibar elemanlarımız en hızlı çözümü sağlamak adına telefon başındalar. Cihaz arızanız için aradıysanız ve bu sorunun çözümü parça değişiminden geçiyorsa ozaman çağrı merkezi elemanlarımız vermiş olduğunuz adrese en kısa sürede bir teknik ekibimiziyönlendireceklerdir. Sorunu yerinde çözmeye gelen teknik ekibimiz size en hızlı çözümü sağlar.

Whirlpool Teknik Servisi olarak tüm beyaz eşyalarınızda sizlere en iyi çözümleri sunmak bizim işimiz.

Servis sunduğumuz ürünler;

Beyaz eşyalar

Kombi

Klima

Termosifon

Küçük ev aletleri

Diğer

İkinox Teknik servis elemanlarımız son derece nazik, işinde yetendeki ve deneyimli ekip elemanlarıdır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendi bilgilerini sürekli güncellerler. Cihazınızdaki sorunun tamamen ortadan kalktığına emin olmadan işlerini bırakmazlar. Eğer cihazınıza yerinde onarım yapılamayacak gibiyse, cihaz teknik ekip tarafından evinizden alınır ve sorun giderilerek en kısa sürede teslim edilip montajı gerçekleştirilmiştir.

Cihaz onarımında uygun fiyat ve kalite bizde

Eğer cihazınızda parça her hangi bir parça değişimi söz konusu ise en uygun fiyat ve kalitede buna sahip olabileceğinize emin olabilirsiniz. Üstelik parça değişiminde 1 yıl parça garantisi veriyoruz. Size gelen teknik ekipten memnun kalmadıysanız müşteri hizmetlerimizi istediğiniz her hangi bir saatte arayıp şikayetinizi bildirebilirsiniz.Tabi aynı şekilde memnuniyetiniz ile ilgili dönüşleriniz de bizim için önemlidir. Sizlere en kaliteli, en hızlı şen güvenli hizmeti sunmak adına İndesin teknik servisi olarak sizlere Kadıköy'den de hizmet sunmaktayız. Gayemiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.

Web Site : https://www.ikinox.com.tr/

Editör: Pusula Gazetesi