Yatırımın ülkemizde gerçekleşebilmesi için herkesten destek isteyen Kandemir; " Türkiye'de otomobil fabrikası kurmayı düşünen Volkswagen'in akıllara 'Bizim bölgemiz neden olmasın' fikrini getiriyor, bizleri heyecanlandırıyor. Dünyanın en büyük otomobil firmalarından biri olan Alman merkezli Volkswagen'in yeni fabrikası için Türkiye'yi tercih ettiği fakat netleşmediğini medya üzerinden duyurdu.

Neden olmasın? Çünkü 1960 yılından bu yana Almanya'nın ekonomisine Türk işçisi, bedeniyle ve iş gücüyle destek vererek bu fabrikalarda BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi vb. fabrikalarda bölgemiz insanları işçi tekniker ve mühendis olarak halen çalışmaktadırlar.

Neden olmasın? Bölgemiz konum itibariyle her türlü ulaşımı sağlamaktadır. Yeni yatırımlarla Filyos Projesiyle birlikte aradıkları bölge neden biz olmayalım Biz sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, milletvekilleri, hep birlikte gerekeni yapmalıyız. Herkes üstüne düşeni yapsın. Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'nın sosyal medya aracılığıyla başlattığı bu fikre teşekkür ediyor, herkesten desteklerini bekliyoruz"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi