TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Bölgesi altıncı hafta maçları hafta sonu oynandı.

TMVFL Batı Karadeniz Grubu altıncı hafta maçlarında Bartın Şehit Uğur AkyerVeteranlarile Çankırı BelediyesporVeteranlar, Amasra İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya geldiler. Bartın Şehit Uğur AkyerVeteranlar 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın gollerini Ümit(2) ve Ergin kendi kalesine attı.

Kastamonu Master Veteranlarile Akçakoca Veteranlar, Kastamonu'da karşı karşıya geldiler. Hasan Doğan Tesisleri A Sahası'nda oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada golleri Akçakoca adına Varol ve Okan attı.

Çaycuma Veteranlarile Karabük Masterler, Çaycuma Sentetik Sahası'nda karşı karşıya geldiler. Şenol, Kaan ve Tuncay'ın golleri ile deplasmanda Karabük Masterler, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Öksüz Yapı Devrek Veteranlar ile Zonguldak Ereğli Veteranlar, Devrek'te karşı karşıya geldiler. İki Zonguldak takımının karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken, karşılaşmadan Ereğli temsilcisi 4-1 ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

TMFVL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Bölgesi yedinci hafta maçları 15-16 Aralık 2018 tarihleri oynanacak.

TOPLU SONUÇLARI

Öksüz Yapı Devrek Veteranlar: 1

EreğliVeteranlar: 4

Kastamonu Master Veteranlar: 2

Akçakoca Veteranlar: 2

Çaycuma Veteranlar: 1

Karabük Masterler: 3

Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar: 2

Çankırı BelediyesporVeteranlar: 1

Editör: Pusula Gazetesi