Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak mitingini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanının konuşmalarının 'İnşallahla maşallahla geçtiğini belirten Zaman "Zonguldak halkının gazını aldılar" dedi. Erdoğan'ın toplumun nabzını yokladığını ileri süren Zaman "16 yıl boyunca Zonguldak'a verdiği parayı söyledi. Zonguldak'tan aldığı parayı söyledi mi? Bunu toplum görüyor" diye konuştu.

"TTK' DA İŞÇİ SAYISI 7 BİN 200'LERE ONLARIN SAYESİNDE İNMEDİ Mİ?"

Zaman, miting değerlendirmesinde şunları söyledi; "Her şeyden önce şunu söyleyeyim, yaklaşık 5 bin polis Zonguldak'a yığıldı. 6 tane helikopter havada. Devletin hoyratça nasıl masrafa sokulduğunu halkımızın iyi bilmesi lazım, birincisi bu. İkincisi; konuşmasını 'İnşallah, maşallah' diyerek sonunu getirdi. TTK' ya bin 500 işçi alacağını söyledi, o da doğru değil. Yıl sonuna kadar bin işçi, bir daha ki yıl da 500 işçi alacağını söyledi. Bu sadece toplumu aldatmadır, toplumun nabzını yoklamaktır. 16 yıl boyunca Zonguldak'a verdiği parayı söyledi. Zonguldak'tan aldığı parayı söyledi mi? Bunu toplum görüyor, konuşması bomboştu, inşallah maşallahla konuşmayı bitirdi. Zonguldak halkının gazını aldılar. TTK' da işçi sayısı 7 bin 200'lere onların sayesinde inmedi mi? Bunların TTK ya da madenle ilgili dertleri yok. Buradan sendikaya gönderme yapayım; sendika artık dik dursun. AKP'nin etrafında dolanmaktan vazgeçsin."

Editör: Pusula Gazetesi