Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak'taki 4 aylık görev sürecini değerlendirdi.

Emniyet Müdürü Aktaş, Zonguldak'ta vatandaş odaklı çalıştıklarını ve vatandaşın daha güvenli bir şekilde parkta, bahçede, sahil bandında gezmelerini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İl Emniyet Müdürü Aktaş, sorularını şöyle yanıtladı:
"Zonguldak'taki görev süremiz 4 aynı doldurmak üzere. Göreve geldiğimiz andan itibaren başta asayiş konuları olmak üzere arkadaşlarımızla, özellikle akşam saatlerinde vatandaşlarımızın park, bahçelerde ve sahil bandında huzur içersinde, sükunetle gezebilmek adına, güvenlik adına o iklimi tesis etmek adına 'neler yapabiliriz' adına bunun özeleştirisini yaptık.

Gerek karakolda gerekse şubede başta Asayiş Şube Müdürlüğümüz olmak üzere atıl duran ve büroda duran personelimizi daha aktif hale getirmek, sahaya sokağa sürerek; daha görünür ve ulaşılabilir olmak, vatandaşımıza daha ulaşılabilir olmak, vatandaşlarımızın gözlerinde o güvenlik havası ve iklimini ve şemsiyesini oluşturma adına daha çok sahada olacağız. Suç ve suçluyla mücadelede daha etkin yöntem ne varsa hepsinin tatbik edeceğiz. Gecesi ile gündüzü ile 7/24 arkadaşlarımızla Zonguldaklı vatandaşlarımızın emrindeyiz ve hizmetindeyiz."