Bolu'nun Çukurören bölgesinde 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerle birlikte Ereğli'de de hissedildi. Deprem anını yaşayan vatandaşlar kendisini sokağa attı.

Bolu'nun Çukurören bölgesinde 4.9 şiddetinde gelen deprem sonrasında Kandilli Rasathanesi ve AFAD, depremin yerin 1 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. 00:16 saatinde meydana gelen deprem birçok çevre ilde de hissedildi. AFAD depremin şiddetinin 4.7 olduğunu duyurdu.

Deprem, Düzce, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. AFAD, Bolu'da meydana gelen depreme ilişkin "Bolu'da, saat 00.16'da, 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle olumsuz bir ihbarın olmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeler takip edilmektedir" açıklamasını yaptı.

EREĞLİ'DE VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Bolu'da meydana gelen deprem çevre illerde olduğu gibi Ereğli' de de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar kendisini sokağa atarken, korkudan evlerine giremedi. Bazı vatandaşlar ise eşi ve yeni doğan çocukları ile sokağa inerek beklemeye başladı. Deprem anını yaşayan vatandaşlar "En fazla 3 ya da 4 saniye sürdü. Ciddi anlamda sallandık" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi